Johetec     Laadukasta karjataloustekniikkaa tämän päivän ja huomisen tarpeisiin.
  • Sikalatuotteet
  • Navettatuotteet
  • Tallituotteet
  • Turvatuotteet
  • Uutta
  • Palaute
  • Yhteystiedot
    Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

SIKALATUOTTEET

Hyvinvointiputki
Happo-, lääke- ja vitam. ann.
Hännänpurentaan
Ilmanvaihtolaitteet
Juomalaitteet
Kalusteet
Kostutusjärjestelmät
Lannanpoisto
Lämmitysjärjestelmät
Palovaroitin
Raatokärry
Rautaliuos
Ritilät
Ruokintalaitteet
Ultraääniskanneri
Vesivahti
AQUAGLOBE kuulanipat      SÄÄSTÄ RAHAA!

AquaGlobe kuulanipan käyttö on todistetusti vähentänyt veden kulutusta ja veden hävikistä aiheutuneita kustannuksia.
Kuulanippa on kehitetty vastaamaan modernin karjankasvatuksen vaatimuksia. Tuoteohjelma tarjoaa täyden valikoiman kuulanippoja joita on tehty niin vastasyntyneille kuin täysikasvuisille sioille ja naudoille.
AquaGlobe kuulanippa on muotoiltu eläimille sallien niiden tarvitseman veden saannin - poistamalla veden haaskauksen tai ainakin vähentämällä sen minimiin.
Tämä järjestelmä on kehitetty vastaamaan viimeisien tutkimusten vaatimuksia ja on erityisesti suunniteltu eläinten anatomiaa ja tarpeita varten.

Ympäristön huomioiminen

Ympäristöasioiden huomioonottaminen on tällä hetkellä tärkeä asia. Voimme alentaa vedenhukan määrää ja veden kulutusta käyttämällä tehokkaita laitteita, jotka alentavat vedenkulutusta.

Veden merkitys tuotannossa

On välttämätöntä että karjalla on saatavilla puhdasta ja tuoretta vettä. Tämä on tärkeää eläinten hyvinvoinnin ja optimaalisen kasvun kannalta. Toimivan vesijärjestelmän pitäisi täten tarjota oikea määrä vettä pienimmällä mahdollisella hävikillä.Veden täytyy olla helposti ja hygieenisesti saatavilla. juomalaitteen tulee olla anatomisesti oikein asennetun ja käyttövarman,sekä eläinten on nopeasti opittava käyttämään sitä.

Domino vesikupit      


H2O vesikupit ruostumattomasta teräksestä. Hygieniset kupit ja alentavat veden hukkaa. Yksi koko porsaista lihasikoihin . Emakoille oma isompi kuppi. vesikuppipossu_ja_vesikuppi emakko_ja_vesikuppi
Toimitamme myös PVC-putket ja nipoille ruostumattomat alastuloputket.
nipan kiinnityskulma alastuloputki